Šios juodųjų lapų arbatos skonis yra tikrai išskirtinis, šiek tiek gėlėtas, su pastebimais medaus ir prieskonių atspalviais. Juodoji arbata wakoucha puikiai tinka patiekalams ir desertams, kurių saldumą subtiliai laužo kartaus arbatos atspalvis.Kaip ir bet kuri kita juodoji arbata, nuskinta wakoucha yra džiovinama ir fermentuojama, o tai išskiria ją iš žaliosios arbatos.Šio proceso rezultatai – tamsi wakoucha spalva, šiek tiek žemiškas skonis ir sumažėjęs kofeino kiekis. Juodosios arbatos gėrimas gerina virškinimo sistemą.Kadangi Japonijoje nėra daug ūkininkų, kurie ryžtųsi auginti ir perdirbti juodąją arbatą, japoniška wakocha tebėra neįprastas delikatesas.
Ši aromatinga ceremoninė Matcha yra smaragdo spalvos ir pasižymi saldžiarūgščiu umami skoniu su gėlių natomis, neturi nė trupučio kartumo. Išplakta suformuoja nuostabią putą ir yra viena iš kvapniausių Matcha arbatų, kurių mums yra tekę ragauti.
Žalioji arbata, pagaminta iš stiebų ir šakelių, arbatos augalo elementų, neįtrauktų į visas kitas žaliąsias arbatas. Tai suteikia kukichai unikalų saldų ir augalinį skonį su jūrinėmis natomis. Moya Kukicha yra subtiliai skrudinta ir natūraliai mažai kofeino turinti arbata, todėl idealiai tinka gerti bet kuriuo paros metu