Pagamintas iš kviečių ir sojų baltymų šis pjaustytas kepsnys yra puiki veganinė išeitis gaminant burgerius ar kepsnius. Nors jis gali būti valgomas ir šaltas, tikrąsias skonines savybes atskleidžia pakeptas. Pabandykite su palydytu (V) sūriu "Violife".
Nei "daktariška", nei rūkyta - Gurman dešra kiek primena virtos dešros ir saliami mišinuką. Kaip ir visos Salve Natura dešros, puikiai tinka sumuštiniams bei šaltiems užkandžiams. Tinka ir karštiems patiekalams, tačiau kaitroje skonis sustiprėja, tad patartume kepinti su kitaip patiekalais kiek atsargiau. Sudėtyje nėra svogūnų ar česnakų
Augalinė dešra Jemna skoniu kiek primena liaudiškai vadinamą "šlapią dešrą". Skanu su sumuštiniais ar kiaušinienėmis. Nors tai viena mėgiamiausių veganų dešrų, dėl savo kiek specifinio augalinio skonio, ji nelabai tinka "giminėms nustebinti". Čia labiau patartume rinktis Polsoja dešras ir kumpelius arba gardųjį Chorizo. Sudėtyje nėra svogūnų ar česnakų
Augalinė dešra Mozaika skoniu kiek primena liaudiškai vadinamą "šlapią dešrą". Skanu su sumuštiniais ar kiaušinienėmis. Nors tai viena mėgiamiausių veganų dešrų, dėl savo kiek specifinio augalinio skonio, ji nelabai tinka "giminėms nustebinti". Čia labiau patartume rinktis Polsoja dešras ir kumpelius arba gardųjį Chorizo. Sudėtyje nėra svogūnų ar česnakų
Įdomesnio nei įprastų dešrelių skonio. Su švelniu kepeninės ir pipirų poskoniu, šios dešrelės puikiai tinka griliui arba kepti ant lėtos ugnies su šlakeliu aliejaus. Kepimo metu svarbu neleisti per daug išsausėti.
Aštrokos čili dešrelės. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.