Tempeh

Tempeh

Rasta 4 prekės(-ių).

Rodoma 1-4 iš 4 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Ekologiškas keptas tempeh ,...

3,49 EUR Kaina

Tempeh yra fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos, labai populiarus Japonijos bei Kinijos virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Tempeh tinkama gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas, daržovių patiekalus, ant sumuštinių ar tiesiog valgyti pačiį vienį.

Ekologiškas rūkytas tempeh...

3,49 EUR Kaina

Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos,labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh yra lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Švelnaus dūmo skonio tempeh ypač tinkama kaip priedas salotoms, sumuštiniams, rytietiškoms sriuboms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Puikiai tinka kepti, skrudinti, gaminti maltinukus, dėti į daržovių patiekalus ar tiesiog valgyti vienį.

Marinuotas tempeh, Natural...

3,49 EUR Kaina

Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos ir labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Marinuota tempeh pasižymi labai švelniu skoniu. Iš jos galima gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas ir daržovių patiekalus ar valgyti vieną.

Šviežia sojų tempeh 200g,...

4,29 EUR Kaina

Tempė – iš Indonezijos kilęs, nepralenkiamas augalinių baltymų šaltinis. Jos sudėtyje gausu kalcio, skaidulų, geležies ir vitaminų.

Tempė lengvai virškinama ir veikia kaip prebiotikas – fermentuotos tempės skaidulos skatina sveiką žarnyno mikroflorą.

Supjaustykite juostelėmis arba kubeliais ir kepkite keptuvėje arba orkaitėje, kol apskrus. Pabarstykite druska.