Populiariausios prekės

Rasta 497 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 497 prekės(-ių)
Pjaustytas veganinis...
  • Išpardavimas!

Pjaustytas veganinis...

0,47 EUR Bazinė kaina (Savikaina) 2,47 EUR Kaina

Shelf Life 09 - 09 - 2019

Violife sūris, pagamintas iš kokosų aliejų, turi stiprų pomidorų ir bazilikų poskonį. Puikiai dera su vynu, tinka ant sumuštinio. Tinka vegetarams ir veganams. Be pieno, be laktozės, be sojų, be glitimo, be konservantų.

Ekologiškas rūkytas tempeh...

2,47 EUR Kaina

Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos,labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh neturi gliuteno, yra lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Švelnaus dūmo skonio tempeh ypač tinkama kaip priedas salotoms, sumuštiniams, rytietiškoms sriuboms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Puikiai tinka kepti, skrudinti, gaminti maltinukus, dėti į daržovių patiekalus ar tiesiog valgyti vienį.

Sojos "mėsos“ gabalėliai,...

2,48 EUR Kaina

Šios tekstūruotos sojos juostelės puikus mėsos pakaitalas, tinkamas gaminti vegetarišką guliašą, troškinius, azijietiškos virtuvės ir kitus pačius įvairiausius patiekalus. Pagaminta iš genetiškai NEmodifikuotos sojos, be dirbtinių kvapiųjų medžiagų, konservantų ir skonio stipriklių. Paruošimo būdas: išmirkykite juosteles karštame daržovių sultinyje 5-10 minučių. Nusunkite ir gerai nuspauskite vandenį, pagardinkite mėgiamais prieskoniais ir kepkite, skrudinkite ar gaminkite pasirinktu būdu. Taip pat šias traškias juosteles galima patiekti kaip priedą arba iš karto įmaišyti į salotas.

Marinuotas tempeh, Natural...

2,47 EUR Kaina

Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos ir labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh neturi gliuteno, yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Marinuota tempeh pasižymi labai švelniu skoniu. Iš jos galima gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas ir daržovių patiekalus ar valgyti vieną.