Šios juodųjų lapų arbatos skonis yra tikrai išskirtinis, šiek tiek gėlėtas, su pastebimais medaus ir prieskonių atspalviais. Juodoji arbata wakoucha puikiai tinka patiekalams ir desertams, kurių saldumą subtiliai laužo kartaus arbatos atspalvis.Kaip ir bet kuri kita juodoji arbata, nuskinta wakoucha yra džiovinama ir fermentuojama, o tai išskiria ją iš žaliosios arbatos.Šio proceso rezultatai – tamsi wakoucha spalva, šiek tiek žemiškas skonis ir sumažėjęs kofeino kiekis. Juodosios arbatos gėrimas gerina virškinimo sistemą.Kadangi Japonijoje nėra daug ūkininkų, kurie ryžtųsi auginti ir perdirbti juodąją arbatą, japoniška wakocha tebėra neįprastas delikatesas.
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.
Ši aromatinga ceremoninė Matcha yra smaragdo spalvos ir pasižymi saldžiarūgščiu umami skoniu su gėlių natomis, neturi nė trupučio kartumo. Išplakta suformuoja nuostabią putą ir yra viena iš kvapniausių Matcha arbatų, kurių mums yra tekę ragauti.
Antrojo metų derliaus arbata su išraiškingu kaulavaisių skoniu ir delikačių prieskonių aromatu. Išraiškingo skonio ir aromato arbata, gaminama tik birželio ir liepos mėnesiais Nepalo aukštumose.