Rasta 23 prekės(-ių).
Aktyvūs filtrai
Ekologiška vanilės pupelių...
Agaras, 10g Provita
Pekelio turinio pakanka maždaug 1.4 litrams vandens (7g vienam litrui). Vandenį užvirkite ir įmaišykite miltelius. Galima įpilti citrinos ar bet kokio kito vaisiaus sulčių. Tinka džemų bei žele gamybai.
Burnočio milteliai, 100 g...
Įsimaišę 2 arbatinius šaukštelius į košę ar kokteilį aprūpinsite organizmą B grupės vitaminais, mineralais bei amino rūgštimis.
Juodųjų serbentų milteliai...
Serbentų uogose gausu baltimų, flavanoidų, glikozidų, eterinių aliejų ir kitų biologiškai veiklių medžiagų, kurios teigiamai veikia žmogaus organizmą. Gardinti košės, kokteiius ar sultis.
Kanapių milteliai , 100 g...
Subalansuoti dietą ar rūpintis mityba sportuojant padės kanapių milteliai. Juose esantys baltymai suteiks jėgų ir energijos. Maišykite juos su sultimis, kokteiliais, vandeniu ar tiesiog įsiberkite į košę.
Šaltalankių milteliai ,...
Tegul kraujagyslių sienelės būna stiprios, o organizmo nealintų jokie uždegimai - šaltalankio uogos vadinamos vaistu nuo visų ligų, kuriose gausu omega 3,6,7,9 nesočiųjų riebalų rūgščių. Gardinkite patiekalus, įberkite į sriubą ar tiesiog į šiltą vandenį.
Topinambų milteliai , 100...
Topinambų milteliai stimuliuoja virškinamojo trakto organų veiklą bei puikiai slopina alkį. Berkite į vandenį, kokteilius ar košes. Milteliai praturtins jūsų maistą vitaminais ir mineralais.
Burokėlių milteliai, 100 g...
Burokėlių milteliai pats tikriausias energijos šaltinis. Šakniavaisio nauda: mažina nuovargį, palaiko imuninės sistemos veiklą ir normalizuoja kraujospūdį. Brinkdamas burokėlis suteikia ilgalaikio sotumo jausmą. Dėkite į kokteilius, salotas ar sriubas.
Ekologiškas kakavos...
Šis kakavos sviestas pagamintas iš organiškų kakavos pupelių. Puikiai tinka kepiniams ar šokoladui gaminti. Taip pat galima naudoti ir sausos odos priežiūrai. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Cenzūrai patinka kava ir kakava, matyt dėl to šis sviestas neprisijungė prie Šakarmakar bendruomenės. Vienintelis sviestas pas mus. Matyt jam liūdna.
Tahinis (skrudintų sezamų...
Tahini - su aliejumi trintų sezamų pasta. Vartojama tradicinei avinžirnių pastai "hummus" gardinti, tinka tepti ant duonos, maišyti į sriubas, padažus, salotas. Tahini pastoje gausu naudingųjų medžiagų – B grupės vitaminų, baltymų, riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6 reikalingų normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai, kalcio, svarbaus kaulų ir dantų struktūrai, vitamino E, teigiamai veikiančio odą, stabdančio senėjimo procesus, sezamų aliejaus. Viena iš riebalų rūgščių, aptinkamų sezamų pastoje, yra metioninas, padedantis įsisavinti kitas riebiąsias rūgštis bei teigiamai veikiantis kepenų darbą.