Akcija
Ekologiškas Kokosų Cukrus,...
Ekologiški Kokosų Miltai,...
Majonezinis padažas su...
LIMITED OFFER!
SHELF LIFE 17/03/2021
Išsiunčiame užsakymus per 1-2 dienas
* Nuolaidos fizinėje parduotuvėje
Nauji įdomūs pasiūlymai
Skysta migdolų "stebuklėlė" patiekalų gamybai, kavos balinimui. Bet kokią augalinę stebuklėlę reiktų pilti į kiek pravėsusią kavą ar kitą gėrimą ir gerai išmaišyti.
Kokosų stebuklėlė tinka kavai, arbatai, padažams bei kitiems patiekalams balinti ar gardinti. Gali sutraukti rūgštesnę kavą. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.
Sojų stebukėlė maisto gamybai, padažų bei gėrimų balinimui.
avižų pagrindas (vanduo avižos*, 9%), rapsų aliejus*, palmių aliejus*, emulsiklis: rapsų lecitinas, tirštiklis: ksantanas jūros druska. * = ekologiški ingredientai
Sojų gėrimas pagamintas vien iš ekologiškų sojos pupelių. Be pridėtinių skonio stipriklių, cukraus, be gliuteno – puiki alternatyva pienui.
Čederio sūris skoniu yra vienas artimiausių fermentiniam sūriui. Tiek spalvą, tiek specifinį skonį jam suteikia paprikos ekstraktai. Šiek tiek lydosi, tad labai tinka karštiems sumuštiniams. Dažnas klausimas - ar tokios didelės pakuotės sūriai nesuges labai greit. Tikrai ne. Svarbiausia apsaugokite su maistine plėvele atvirą sūrio galą ir jis bus tinkamas vartoti iki pat jo galiojimo datos pabaigos.
Naujasis Violife gaminys - pirmasis veganiškas kietojo sūrio skonio gaminys, kurio skonis, tekstūra ir išvaizda atitinka įprastinį gyvūninės kilmės permezano sūrį. Jis suteikia nepakartojamo skonio įvairioms salotoms, makaronų patiekalams ir yra tinkamas gaminti pesto padažą.
Tie, kurie mėgsta paprastumą ir tradicinį skonį, iš karto pamėgs šį klasikinį čederio skonio tepamą Violife kreminį sūrį. Jis yra puikus užtepas ant duonos, tinkamas valgyti tiek vienas, tiek kartu su šviežiomis daržovėmis. Trumpai tariant, su šiuo sūriu tikrai suteiksite sumuštiniams dar daugiau gaivumo ir skonio. Taip pat jis puikiai tinka gaminti turtingo skonio kreminius veganiškus padažus, sūrio pyragus, pagardinti keptas bulves ar naudoti kaip daržovių užtepą. Šio kreminio sūrio sudėtyje nėra gliuteno, sojos, palmių aliejaus, laktozės ar kazeino - vietoj jų naudojamas kokosų aliejus, suteikiantis produktui nuostabų skonį ir tobulą tekstūrą.
100% augalinis riebalų mišinys su sviestmedžio aliejum. Tepti ant duonos, kepti, skaninti košes. Skonis toks, koks turėtų būti.
Pjaustytas baltyminis dūmo skonio gaminys, 140g, Violife
Gerai besilydantis picos sūris, puikiai tinkantis visiems karštiems patiekalams. Būna, kam atrodo, jog jis net per stipriai tirpsta, tad pirmaisiais kartais rekomenduojame sekti lydymosi procesą. Tik ką ištirpęs sūris šiek tiek kimba prie dantų, tad patartume kelias minutes leisti jam pravėsti ir mėgautis išsiilgtais patiekalais.
Violife sūris, pagamintas iš kokosų aliejų, primena seną gerą fermentinį sūrį, kuris ne tik turi nuostabų skonį, bet ir lydosi esant aukštesnei temperatūrai. Smarkiai įkaitęs kiek limpa prie dantų, tad patariame valgyti šiek tiek pravėsusį ;)
Pagaminta iš sveikų aktyvuotų anakardžių riešutų, fermentuojant pasitelkus daugybę gerųjų bakterijų. Sukurta siekiant sveikatingumo bei tvarios ateities vizijos.
BE PRIDĖTINIO BLOGIO
Maistinga ir sveika
TINKA VEGANAMS, VEGETARAMS
Tvarus pasirinkimas
Pagaminta iš sveikų aktyvuotų anakardžių riešutų, fermentuojant pasitelkus daugybę gerųjų bakterijų. Sukurta siekiant sveikatingumo bei tvarios ateities vizijos.
BE PRIDĖTINIO BLOGIO
Maistinga ir sveika
TINKA VEGANAMS, VEGETARAMS
Tvarus pasirinkimas
Pagaminta iš sveikų aktyvuotų anakardžių riešutų, fermentuojant pasitelkus daugybę gerųjų bakterijų. Sukurta siekiant sveikatingumo bei tvarios ateities vizijos.
BE PRIDĖTINIO BLOGIO
Maistinga ir sveika
TINKA VEGANAMS, VEGETARAMS
Tvarus pasirinkimas
vanduo, pilnai hidrintas palmių branduolių aliejus, cukrus, gliukozės sirupo milteliai, sojos baltymų izoliatas, emulsikliai: E471, E435, E481, E433; druska, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius karageninas, propelantas diazoto monoksidas
Desertinė grietinėlė. Pakanka porą minučių plakti ją mikseriu (rekomenduojame naudoti maksimalią galią) ir vuolia. Veganiškas desertas paruoštas. Pagardinkite uogomis, šokolado drožlėmis ar kuo tik fantazija pastūmės.
Desertinė stebuklėlė. Pakanka porą minučių plakti ją mikseriu (rekomenduojame naudoti maksimalią galią) ir vuolia. Veganiškas desertas paruoštas. Pagardinkite uogomis, šokolado drožlėmis ar kuo tik fantazija pastūmės.
Desertinė stebuklėlė. Pakanka porą minučių plakti ją mikseriu (rekomenduojame naudoti maksimalią galią) ir vuolia. Veganiškas desertas paruoštas. Pagardinkite uogomis, šokolado drožlėmis ar kuo tik fantazija pastūmės.
Maža saldi nuodėmė. Kodėl nuodėmė? Nes gundančiai skanu taip sunku atsispirti. Beje, purškiamos stebuklėlės NEGALIMA laikyti šaldytuve. Purkšti gerai suplaktą ir TIK APVERTUS purkštuku žemyn. Naudojant ne pagal nurodymus indelis nusiorina ir dažnu atveju nebeveikia.
Maža saldi nuodėmė. Kodėl nuodėmė? Nes gundančiai skanu taip sunku atsispirti. Beje, purškiamos stebuklėlės NEGALIMA laikyti šaldytuve. Purkšti gerai suplaktą ir TIK APVERTUS purkštuku žemyn. Naudojant ne pagal nurodymus indelis nusiorina ir dažnu atveju nebeveikia.
Sojade stebuklienė gaminama iš aukščiausios kokybės genetiškai NEmodifikuotų sojų pupelių, be pridėtinio cukraus ir druskos. Tradicinis gamybos būdas leidžia išsaugoti natūralią sojų produktų vertę ir naudą sveikatai.
Tai - puikus augalinių baltymų ir natūralių Lactobacillus acidophilus bei bifido bakterijų, naudingų virškinimui, šaltinis. Ši stebuklienė pasižymi puikia, kremine tekstūra bei natūraliu skoniu.
Naudojama kaip puikus jogurto ir grietinės pakaitalas. Tinkamas valgyti vienas arba gaminti įvairius patiekalus.
Naudokite šį ekologišką sojų kremą kaip alternatyvą įprastai grietinėlei. Puikiai tinka gaminant padažus, sriubas ar net balinti kavą.
Akmeninėmis girnomis malant kokosų riešutus ir moliūgo sėklas gaunamas unikalaus skonio sviestas. Puikiai tinka valgyti vieną, dėti į kavą, kepinius, kario patiekalus.
plakamoji kokosų stebuklėlė (cenzūra) - tikras stebuklas Jūsų virtuvėje. Naudoti labai paprasta: atšaldykite skardinę, sukrėskite skardinės turinį į dubenį ir plakite keletą minučių, pridėkite vanilės ar kitų mėgstamų prieskonių, klevų ar kitokio sirupo ir kurkite skaniausius desertus.
Sojade stebuklienė gaminama iš aukščiausios kokybės genetiškai NEmodifikuotų sojų pupelių, be pridėtinio cukraus ir druskos. Tradicinis gamybos būdas leidžia išsaugoti natūralią sojų produktų vertę ir naudą sveikatai.
Tai - puikus augalinių baltymų ir natūralių Lactobacillus acidophilus bei bifido bakterijų, naudingų virškinimui, šaltinis. Ši stebuklienė pasižymi puikia, kremine tekstūra bei natūraliu skoniu.
Naudojama kaip puikus jogurto ir grietinės pakaitalas. Tinkamas valgyti vienas arba gaminti įvairius patiekalus.
Nė nelyginkite didžiuosiuose prekybcentriuose randamus tofu su "Sunfood" tofu gaminiais. Tai lyg diena ir naktis. "Sunfood" tofu yra vientisesnės konsistencijos, gardūs ne tik kepti, bet ir visiškai neapdoroti. Tinka salotoms, užkandžiams, burgeriams ar kur tik fantazija leidžia įsivaizduoti. Marinuotas tofu šiek tiek primena vištieną, kai tuo tarpu rūkytas turi rūkytos žuvies poskonį.
Dribsniai turtingi B grupės vitaminais, visų rūšių amino rūgštimis. Didelė baltymų koncentracja. Gerina organizmo imuninę sistemą. Vartoti po du - keturis arbatinius šaukštelius per dieną. Dėl švelnaus sūrio skonio tinka salotoms, padažams, makaronams gardinti.
Gerai besilydantis picos sūris, puikiai tinkantis visiems karštiems patiekalams. Būna, kam atrodo, jog jis net per stipriai tirpsta, tad pirmaisiais kartais rekomenduojame sekti lydymosi procesą. Tik ką ištirpęs sūris šiek tiek kimba prie dantų, tad patartume kelias minutes leisti jam pravėsti ir mėgautis išsiilgtais patiekalais.
Tempeh yra fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos, labai populiarus Japonijos bei Kinijos virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Tempeh tinkama gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas, daržovių patiekalus, ant sumuštinių ar tiesiog valgyti pačiį vienį.
Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos,labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh yra lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Švelnaus dūmo skonio tempeh ypač tinkama kaip priedas salotoms, sumuštiniams, rytietiškoms sriuboms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Puikiai tinka kepti, skrudinti, gaminti maltinukus, dėti į daržovių patiekalus ar tiesiog valgyti vienį.
Kondensuotas kokosų pienas - itin saldaus skonio gardumynas, kuris puikiai tinka desertų gamyboje ar kaip saldiklis kavoje
Šis tofu - tai pati gryniausia sojų varškė. Valgoma marinuota, kepta su prieskoniais ar sriubose. Kitu atveju, kaip ir silken tofu, neturi beveik jokio skonio, tad jei jums tai pirmas kartas su tofu, rekomenduotume rinktis marinuotą ar rūkytą jo versiją.
LIMITED OFFER!
SHELF LIFE 17/03/2021