Padažai ir užtepėlės

Padažai ir užtepėlės

Rasta 33 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 33 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Tahinis (skrudintų sezamų...

6,99 EUR Kaina

Tahini - su aliejumi trintų sezamų pasta. Vartojama tradicinei avinžirnių pastai "hummus" gardinti, tinka tepti ant duonos, maišyti į sriubas, padažus, salotas. Tahini pastoje gausu naudingųjų medžiagų – B grupės vitaminų, baltymų, riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6 reikalingų normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai, kalcio, svarbaus kaulų ir dantų struktūrai, vitamino E, teigiamai veikiančio odą, stabdančio senėjimo procesus, sezamų aliejaus. Viena iš riebalų rūgščių, aptinkamų sezamų pastoje, yra metioninas, padedantis įsisavinti kitas riebiąsias rūgštis bei teigiamai veikiantis kepenų darbą.

Lęšių majonezas su...

1,99 EUR Kaina

Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.

Tamari sojos padažas, 200...
  • -20%
  • Sumažinta kaina

Tamari sojos padažas, 200...

4,79 EUR Bazinė kaina (Savikaina) 5,99 EUR -20% Kaina

Tamari puikiai paryškina maisto skonį, atskleisdamas vadinamąjį "penktąjį" skonį. "Penktasis" skonis randamas fermentuotuose produktuose. Tamari sojos padažas yra pagamintas iš šviežių, beglitimių ingridientų. Savo sudėtyje neturi pridėtinių kvapiklių, dažų, bei dirbtinių saldiklių.

Patifu užtepėlė su...

1,59 EUR Kaina

Aukštos kokybės, labai gardus daržovių paštetas, pasižymintis puikia tekstūra ir subalansuotu skoniu. Šis patifu neturi konservantų, dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių, gliuteno ir cholesterolio.Labai tinka tepti ant duonos ar batono ir ruošti įvairius užkandžius su daržovėmis. Kadangi jo nebūtina laikyti šaldytuve, galite pasigamintus patiekalus kartu su savimi neštis į darbą, mokyklą ar išvykas. Labai tinka tepti ant duonos ar batono ir ruošti įvairius užkandžius su daržovėmis. Kadangi jo nebūtina laikyti šaldytuve, galite pasigamintus patiekalus kartu su savimi neštis į darbą, mokyklą ar išvykas.