Barbekiu skonio sojų dešrelės. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.
Sojos dešrelės su morkomis ir kariu. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.
Įdomesnio nei įprastų dešrelių skonio. Su švelniu kepeninės ir pipirų poskoniu, šios dešrelės puikiai tinka griliui arba kepti ant lėtos ugnies su šlakeliu aliejaus. Kepimo metu svarbu neleisti per daug išsausėti.
Aštrokos čili dešrelės. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.
Rūkytos dešrelės. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.
Klaiskinės, pieniškos dešrelės. Švelnaus skonio. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.
Pusryčių dešrelės. Švelnaus pipiro skonio. Visai tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.