Kondensuotas kokosų...
Kondensuotas kokosų pienas - itin saldaus skonio gardumynas, kuris puikiai tinka desertų gamyboje ar kaip saldiklis kavoje
Rasta 14 prekės(-ių).
Kondensuotas kokosų pienas - itin saldaus skonio gardumynas, kuris puikiai tinka desertų gamyboje ar kaip saldiklis kavoje
Specialiai Kalėdoms „Sviesto sviestuoto“ sukurtas riešutų kremas. Anakardžių ir migdolų derinys primena sausainius, o visa tai pagardinta skrudintomis aguonomis, dėl to šis riešutų kremas ypač primena jaukų „kūčiukų“ skonį.
Dieviško skonio karamelė!!! Siūlome naudoti desertams, ledams ar karštiems gėrimams gardinti.
Sudedamosios dalys: neperdirbtas cukranendrių cukrus*, lazdyno riešutai* (22%), saulėgrąžų aliejus*, sumažinto riebumo kakavos milteliai* (10%), taukmedžio sviestas, emulsiklis: lecitinas (saulėgrąžų)*, maltas vanilės ekstaktas*. * = sertifikuotas ekologinis ingredientas.
Informacija apie alergenus: alergenai paryškinti gaminio sudėtyje.
Maistinė vertė: Energinė vertė 2347kJ/563kcal, Riebalai 36g, Sočiosios riebalų rūgštys 5,7g, Angliavandeniai 51, iš jų cukrų 47
Valsoja yra skanus augalinis šokoladinis kremas su lazdyno riešutais ir mažesnio riebumo kakava, todėl puikiai tinka pasigardžiavimui pusryčių metu ar tiesiog kaip saldus užkandis. Praturtintas sojų skaidulomis, be laktozės ar kitų gyvūninės kilmės ingredientų ir be gliuteno.
Skrudintų anakardžių kremas, primena nelegalą "anakardžių sviestą". Skirtumas tarp jų tėra vienas. Ponia cenzūra. Be pridėtinių riebalų ir cukraus. Praturtintas ne tik skaidulinėmis medžiagomis, bet ir mineralais bei vitaminais. Ypatingo aromato riešutų kremas. Geriausi deriniai – su obuolio skiltele, su šviežia datule.
Žemės riešutų kremas su kapotomis razinomis ir Ceilono cinamonu – natūralaus saldumo mėgėjams. Be pridėtinių riebalų ir saldiklių. Tinka su vaisiais, su koše, bet labai skanu tiesiog kabinti šaukšteliu vieną prie puodelio kavos.
Natūralus žemės riešutų kremas be jokių pridėtinių riebalų ir saldiklių. Pasižymi itin riešutingu skoniu. Vientisai sumaltas riešutų kremas pagardintas kapotais žemės riešutais. Rekomeduojama skanauti su vaisiais (obuoliais, bananais), datulėmis, pusrytine koše, gardinti tailandietiškus ir kitus karštus patiekalus, plakti pieniškus kokteilius, naudoti sumuštiniuose (saldžiuose – su skrebučiu ir uogiene, arba sūriuose – su juoda duona ir raugintu agurku).
Švelniau skrudintų žemės riešutų kremas, pagardintas skrudintais kokosais. Be pridėtinių riebalų ir saldiklių. Puikiai praturtins vaflius ir kitus kepinius, pusrytinę avižinę košę.
GERIAU NEI CHALVA! Sudėtyje geriausios kokybės, kvapniausi, saldžiausi šviežiai skrudinti žemės riešutai ir minkštosios, sultingosios datulės „Sukari“.