- Veggo krepšeliai
- Pieno bei sūrio alternatyvūs gaminiai
- Mėsos bei žuvies alternatyvūs gaminiai
- Tofu, Tempeh produktai
- Bakalėja
- Šokoladas ir saldumynai
- Kosmetika ir higiena (grožis ir sveikata)
- Zero waste
- Namų ūkio ir gyvūnų prekės
- Veggo produktai
Prieskoninė arbata "Mane sušildo" su cinamonu, imbieru ir anyžiumi, 100g Dvaro kavos
Kodas: 4779047880475
Sudedamosios dalys: švelniai skrudintos kiaulpienių ir cikorijų šaknys, cinamonas, anyžius, juodasis pipiras, ciberžolė, burbono vanilė, kardamonas.
Pagaminta Lietuvoje
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
SERENČIAUS ŽIEDŲ ARBATA...
ICHIGO ICHIE matcha arbata,...
Ši aromatinga ceremoninė Matcha yra smaragdo spalvos ir pasižymi saldžiarūgščiu umami skoniu su gėlių natomis, neturi nė trupučio kartumo. Išplakta suformuoja nuostabią putą ir yra viena iš kvapniausių Matcha arbatų, kurių mums yra tekę ragauti.
Kanapių žiedynų arbata, 15g...
Žalioji arbata Matcha...
Moya Matcha Daily yra aukštos kokybės žalioji arbata iš Japonijos. Ji gaunama 2 ir 3 derliaus metu iš arbatžolių, kurios yra specialiai paslėptos nuo tiesioginių saulės spindulių. Dėl šios priežasties gaunamas didesnis chlorofilo ir L-teanino kiekis ir sodresnė, žalesnė spalva. Tada švieži lapai surenkami, išdžiovinami ir sumalami iki miltelių. Moya Matcha Daily turi stiprų arbatos skonį ir subtilų kartumą.
VAISTINIO ŠALAVIJO ARBATA,...
Juodoji arbata Wakocha, 60g...
Šios juodųjų lapų arbatos skonis yra tikrai išskirtinis, šiek tiek gėlėtas, su pastebimais medaus ir prieskonių atspalviais. Juodoji arbata wakoucha puikiai tinka patiekalams ir desertams, kurių saldumą subtiliai laužo kartaus arbatos atspalvis. Kaip ir bet kuri kita juodoji arbata, nuskinta wakoucha yra džiovinama ir fermentuojama, o tai išskiria ją iš žaliosios arbatos. Šio proceso rezultatai – tamsi wakoucha spalva, šiek tiek žemiškas skonis ir sumažėjęs kofeino kiekis. Juodosios arbatos gėrimas gerina virškinimo sistemą. Kadangi Japonijoje nėra daug ūkininkų, kurie ryžtųsi auginti ir perdirbti juodąją arbatą, japoniška wakocha tebėra neįprastas delikatesas.
Damasko rožių žiedų arbata,...
FRESH GINGER natūrali...
Žolelių arbata be kofeino, kurioje dominuoja citrusinės natos ir subtilus saldymedžio poskonis.
Žalioji arbata Hojicha, 60g...
Japonų išradimas hojicha gaminamas skrudinant sencha žaliosios arbatos lapelius. Kepant ant grotelių arbatos lapeliai įgauna tamsiai rudą spalvą ir nepakartojamą medienos aromatą,Skrudinimas sumažina hojicha kofeino kiekį, todėl ji yra viena iš labiausiai mėgstamų vakarinių arbatų.
BLACK RUBY juodoji arbata,...
Unikalus šios juodosios arbatos apdirbimo procesas Jus apdovanos saldžių prieskonių skoniu su karamelės ir džiovintų slyvų niuansais.
Kombučos gaminimo rinkinys,...
Kombučia yra gaminama iš vandens, arbatos, cukraus ir kombučios kultūros (gerųjų bakterijų ir mielių simbiozė). Šie ingredientai palikti fermentuotis šiltoje aplinkoje, pagamins Jums skanų, gaivų ir maistinėmis medžiagomis turtingą gėrimą. Su šiuo rinkiniu po savaitės pasigaminsite 1l. kombučios, kurios kiekį kas savaitę galėsite didinti, nes arbatos grybas vis didės.
GOLDEN TIPS juodoji arbata,...
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.