

Kodas: 8594034771842
Pekelio turinio pakanka maždaug 1.4 litrams vandens (7g vienam litrui). Vandenį užvirkite ir įmaišykite miltelius. Galima įpilti citrinos ar bet kokio kito vaisiaus sulčių. Tinka džemų bei žele gamybai.
Sudedamosios dalys: jūros dumbliai
Naudojimas 7g agaro miltelių - 1L vandens. Vandenį užvirkite ir įmaišykite miltelius.
Maistinė vertė (100g): Energinė vertė 25kj/6kcal, Riebalai 0g, Sočiosios riebalų rūgštys 0g, Anglevandeniai 76g, iš jų cukrų 1,9g, Baltymai 1,6g, Druska 1,5g, Skaidulos 3g.
Kilmės šalis: Kinija
Čija sėklos yra puikus augalinis omega riebiųjų rūgščių (ypač Omega 3) ir lengvai pasisavinamų baltymų šaltinis, suteikiantis visas būtinąsias amino rūgštis. Taip pat jose daug antioksidantų ir tirpios ląstelienos - net 10 gramų (arba 33% rekomenduojamos paros normos) dviejuose šaukštuose. Čija sėklose daug kalcio, fosforo, magnio, mangano ir kitų mineralų. Jose nėra gliuteno.
Barstykite ant košių ar salotų, berkite į kokteilius, sriubas, augalinį jogurtą ar kepinius vietoj linų sėklų ar aguonų. Čija sėklos puikiai sutirština kokteilius, sriubas, gali būti naudojamos gaminant čiją pudingą. Taip pat čija gali būti naudojamos kaip kiaušinių pakaitalas kepiniuose: sumaišyti 1 šaukštį sėklų su 3 šaukštais vandens ir leisti pastovėti 15 minučių.
Sultinio skonis panašus į jautieną, tačiau jame nėra jokių gyvūninės kilmės ingredientų.„No-Beef Bouillon Cube“ yra skonių mišinys, kuriame yra svogūnų, česnakų, pipirų. Jis turi sūrų jautienos skonį, kuris puikiai tinka visiems jūsų mėgstamiems patiekalams. Be GMO, Be dažiklių ar konservantų, Be MSG, Be sojos, Be glitimo, Be cukraus, Be palmių aliejaus. Naudokite jį marinatams, glazūroms, daržovių sriuboms ir kt.! V-CUBE lengvai tirpsta ir turi subalansuotą skonį bei aromatą. Sukurkite greitai paruošiamą jautienos sultinį, kad pagerintumėte bet kurio patiekalo maisto aromatą ir skonį.
plakamoji kokosų stebuklėlė (cenzūra) - tikras stebuklas Jūsų virtuvėje. Naudoti labai paprasta: atšaldykite skardinę, sukrėskite skardinės turinį į dubenį ir plakite keletą minučių, pridėkite vanilės ar kitų mėgstamų prieskonių, klevų ar kitokio sirupo ir kurkite skaniausius desertus.
Savo verte putinų uogos nenusileidžia kitoms vertingoms uogoms. Jose gausu antioksidantų, kurie apsaugo organizmą nuo oksidacinės pažaidos, organinių rūgščių, fenolinių junginių taip pat pektinų ir kitokių vertingų medžiagų. Kartoką skonį vaisiams suteikia juose esantys glikozidai. Putino vaisiai seniai vartojami įvairių tautų liaudies medicinoje.
Pekelio turinio pakanka maždaug 1.4 litrams vandens (7g vienam litrui). Vandenį užvirkite ir įmaišykite miltelius. Galima įpilti citrinos ar bet kokio kito vaisiaus sulčių. Tinka džemų bei žele gamybai.