Anakardžių riešutų kremas, 200g Riešutų Sodas
Kodas: 4779045051235
Sudėtis: kepinti anakardžių riešutai (100 %). Alergenai: riešutai. Prieš valgant išmaišyti.
Laikymo temperatūra: nuo +2°C iki 25°C, atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 3 savaites.
Pagaminta Lietuvoje.
MAISTINĖ VERTĖ 100g |
|
|
Energinė vertė kJ / kcal |
2548 / 609 |
|
Riebalai |
46 |
g |
iš kurių sočiųjų riebalų |
8,4 |
g |
Angliavandeniai |
24 |
g |
iš kurių cukrų |
6 |
g |
Baltymai |
23 |
g |
Skaidulos |
3 |
g |
Druska |
0,04 |
g |
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
6,99 EUR
Kaina
Ši chalva pagaminta pagal tradiciją ir tradicinį gamybos būdą. Rankų darbo chalva KANDYLAS – tai giliai graikų kultūros viduje gyvuojanti tradicija, pagaminta iš grynų ingredientų, tahini (100 % natūralios sezamo pastos).
Rankų darbo tradicinę chalvą KANDYLAS galite rasti įvairių skonių, vanilės, kakavos, migdolų.
6,99 EUR
Kaina
Ši chalva pagaminta pagal tradiciją ir tradicinį gamybos būdą. Rankų darbo chalva KANDYLAS – tai giliai graikų kultūros viduje gyvuojanti tradicija, pagaminta iš grynų ingredientų, tahini (100 % natūralios sezamo pastos).
Rankų darbo tradicinę chalvą KANDYLAS galite rasti įvairių skonių, vanilės, kakavos, migdolų.
3,79 EUR
Kaina
Kondensuotas kokosų pienas - itin saldaus skonio gardumynas, kuris puikiai tinka desertų gamyboje ar kaip saldiklis kavoje.
6,59 EUR
Kaina
Ši chalva pagaminta pagal tradiciją ir tradicinį gamybos būdą. Rankų darbo chalva KANDYLAS – tai giliai graikų kultūros viduje gyvuojanti tradicija, pagaminta iš grynų ingredientų, tahini (100 % natūralios sezamo pastos).
Rankų darbo tradicinę chalvą KANDYLAS galite rasti įvairių skonių, vanilės, kakavos, migdolų.