Pagrindinis

Pagrindinis

Rasta 785 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 785 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Čili dešrelės, 200 g Polsoja

2,14 EUR Kaina

Aštrokos čili dešrelės. Tokios, kokias jas prisimename. Greita, skanu ir paprasta. Pagamintos iš pupelių ir kviečių baltymų bei augalinių prieskonių. Puikus pasirinkimas pusryčiams ar greitiems pietums. Geriausia kepti ant silpnos ugnies su šlakeliu aliejaus, tinka ir šildyti mikrobangų krosnelėse. Puikiai išlaiko savo formą.

Ekologiškas mišinys...

2,45 EUR Kaina

Paruošimo būdas: kruopščiai sumaišykite falafelių mišinį su 330-350 ml šalto vandens, įpilkite aliejaus, palikite pastovėti 5-10 minučių. Tada drėgnomis rankomis formuokite falafelius ir kepkite kol gražiai pagels.

Čederio skonio veganinis...

20,24 EUR Kaina

Čederio sūris skoniu yra vienas artimiausių fermentiniam sūriui. Tiek spalvą, tiek specifinį skonį jam suteikia paprikos ekstraktai. Šiek tiek lydosi, tad labai tinka karštiems sumuštiniams. Dažnas klausimas - ar tokios didelės pakuotės sūriai nesuges labai greit. Tikrai ne. Svarbiausia apsaugokite su maistine plėvele atvirą sūrio galą ir jis bus tinkamas vartoti iki pat jo galiojimo datos pabaigos.

Majonezas iš lęšių, 200 g...

1,31 EUR Kaina

Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.

Chia sėklos , 150 g Provita

1,48 EUR Kaina

Čija sėklos yra puikus augalinis omega riebiųjų rūgščių (ypač Omega 3) ir lengvai pasisavinamų baltymų šaltinis, suteikiantis visas būtinąsias amino rūgštis. Taip pat jose daug antioksidantų ir tirpios ląstelienos - net 10 gramų (arba 33% rekomenduojamos paros normos) dviejuose šaukštuose. Čija sėklose daug kalcio, fosforo, magnio, mangano ir kitų mineralų. Jose nėra gliuteno.

Barstykite ant košių ar salotų, berkite į kokteilius, sriubas, augalinį jogurtą ar kepinius vietoj linų sėklų ar aguonų. Čija sėklos puikiai sutirština kokteilius, sriubas, gali būti naudojamos gaminant čiją pudingą. Taip pat čija gali būti naudojamos kaip kiaušinių pakaitalas kepiniuose: sumaišyti 1 šaukštį sėklų su 3 šaukštais vandens ir leisti pastovėti 15 minučių.