Pagrindinis

Pagrindinis

Rasta 638 prekės(-ių).

Rodoma 1-12 iš 638 prekės(-ių)

Aktyvūs filtrai

Agaras, 10g Provita

1,29 EUR Kaina

Pekelio turinio pakanka maždaug 1.4 litrams vandens (7g vienam litrui). Vandenį užvirkite ir įmaišykite miltelius. Galima įpilti citrinos ar bet kokio kito vaisiaus sulčių. Tinka džemų bei žele gamybai.

Ekologiškas keptas tempeh ,...

3,95 EUR Kaina

Tempeh yra fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos, labai populiarus Japonijos bei Kinijos virtuvėse.

Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.

Tempeh yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,

Tempeh tinkama gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas, daržovių patiekalus, ant sumuštinių ar tiesiog valgyti pačiį vienį.

Chia sėklos , 150 g Provita

2,19 EUR Kaina

Čija sėklos yra puikus augalinis omega riebiųjų rūgščių (ypač Omega 3) ir lengvai pasisavinamų baltymų šaltinis, suteikiantis visas būtinąsias amino rūgštis. Taip pat jose daug antioksidantų ir tirpios ląstelienos - net 10 gramų (arba 33% rekomenduojamos paros normos) dviejuose šaukštuose. Čija sėklose daug kalcio, fosforo, magnio, mangano ir kitų mineralų. Jose nėra gliuteno.

Barstykite ant košių ar salotų, berkite į kokteilius, sriubas, augalinį jogurtą ar kepinius vietoj linų sėklų ar aguonų. Čija sėklos puikiai sutirština kokteilius, sriubas, gali būti naudojamos gaminant čiją pudingą. Taip pat čija gali būti naudojamos kaip kiaušinių pakaitalas kepiniuose: sumaišyti 1 šaukštį sėklų su 3 šaukštais vandens ir leisti pastovėti 15 minučių.