- Nauja


Kodas: 4779049860406
Sudedamosios dalys: pluoštinių kanapių žiedai ir lapai (50%), levandų žiedai (50%)
Kilmės šalis: Lietuva
Unikalus šios juodosios arbatos apdirbimo procesas Jus apdovanos saldžių prieskonių skoniu su karamelės ir džiovintų slyvų niuansais.
Antrojo metų derliaus arbata su išraiškingu kaulavaisių skoniu ir delikačių prieskonių aromatu. Išraiškingo skonio ir aromato arbata, gaminama tik birželio ir liepos mėnesiais Nepalo aukštumose.
Energizuojanti Chai arbata su salyklinio skonio Himalajų arbata ir šildančiais prieskoniais.
Bancha yra žalia arbata su aukso geltonumo atspalviu. Ji turi šiek tiek rūgštų skonį ir ryškų graikiško riešuto poskonį, kuris atsiranda dėl didelio taninų kiekio. Japonijoje bancha laikoma kasdienine arbata ir dažnai patiekiama su maistu. Ją galima gerti visą dieną, nes joje kofeino yra 70 % mažiau nei gyokuro. Dėl pailginto fotosintezės ciklo bancha pasižymi didesniu taninų kiekiu nei kitos arbatos. Taninai – taip pat žinomi kaip tanoidai – turi priešuždegiminį ir detoksikuojantį poveikį. Kaip ir kitos japoniškos žaliosios arbatos, bancha yra turtingas katechinų ir antioksidantų šaltinis.
Pilnai oksiduota, tačiau labai švelni Himalajų juodoji arbata su medaus ir salyklo užuominomis. Šios arbatos aromatas yra labai išraiškingas, skonis primena miško medų ir šokoladą su giliu salyklo poskoniu. Viena prabangiausių Nepalo arbatų ir mūsų Nr.1 rekomendacija juodųjų arbatų mėgėjams.