Omega-3 Vegan kapsulės, 80 kap. Norsan

Kodas: 0305398867571

29,95 EUR
Su mokesčiais

“Omega-3 Vegan” sudėtyje yra grynas jūros dumblių aliejus. Aliejus išgaunamas iš mikrodumblių Schizochytrium sp. Tai mikroskopinis dumblis, besimaitinantis tik organinėmis ir augalinėmis medžiagomis, pavyzdžiui, negyvais lapais. Mikrodumbliuose Schizochytrium sp. ypač gausu Omega-3 DHR (DHA) ir EPR (EPA) jūrinių riebalų rūgščių. Taigi, jis puikiai tinka “Omega-3 Vegan” aliejui gaminti.

“Omega-3 Vegan” yra 100% veganiškas, be žuvų ir kitų gyvūninės kilmės medžiagų. Jis gaminamas atskirai nuo kitų NORSAN Omega-3 produktų. Naudojamo vitaminas D kilmė taip pat yra veganiška. Todėl „Omega-3 Vegan“ yra idealus tiems, kurie nenori ar negali vartoti gyvūninės kilmės produktų, tačiau siekia gauti pakankamą jūrinių Omega-3 DHR (DHA) ir EPR (EPA) riebalų rūgščių kiekį.

Kiekis

Sudėtis: turtingas DHA ir EPA iš mikrodumblių Schizochytrium sp. (61,1% dumblių aliejaus); saulėgrąžų aliejus (1,6%); rozmarino ekstraktas; antioksidantai: sumaišyti tokoferoliai ir askorbilo palmitatas; modifikuotas bulvių krakmolas; drėkinamosios medžiagos: glicerinas ir sorbitolis; bulvių krakmolas; emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai; apvalkalas: karnaubos vaškas; dažikliai: geležis ir geležies hidroksidas.

Dienos dozė:                                    4 kapsulės

Žuvų taukaim kuriuose                       3 g*

Omega-ę riebalų rūgščių, iš kurių        1,700 mg*

Eikozapentaeno rūgšties (EPR)            420 mg*

Dekozaheksaeno rūgšties (DHR)          840 mg*

Dokozapentaeno rūgšties (DPR)           91 mg*

*  nėra nustatytos rekomenduojamos dienos dozės

Rekomenduojama paros dozė yra 4 kapsulės. Šios kapsulės turi būti vartojamos užgeriant pakankamu kiekiu vandens valgio metu arba po jo. Taip organizmas gali optimaliai įsisavinti riebalų rūgštis.

Dėžutėje yra 80 kapsulių. Vartojant normaliai, vienos dėžutės pakanka 20 dienų.

Neviršykite rekomenduojamos paros normos, nebent gydytojas, terapeutas ar vaistininkas nurodė kitaip.

Kilmės šalis: Vokietija

0305398867571

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: