Jūros druskos dribsniai gaminami išgarinamas jūros vandenį saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę baltos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai turi lengvą tekstūrą ir švelnų skonį. Gurmaniški jūros druskos dribsniai puikiai tinka mėsos, žuvies patiekalų ir daržovių garnyro pagardinimui. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska. Gaminimo pabaigoje rekomenduojame apiberti kepamą mėsą ar žuvį suteikiant šiek tiek tekstūros.
Himalajų druskos dribsniai gaminami iš Himalajų druskos sūrymo. Himalajų druskos kasyklose sūrus vanduo yra surenkamas ir išgarinamas saulėje. Gaunami natūraliai susiformavę rausvos spalvos dribsnių formos kristalai.
Šie dribsniai puikiai tinka patiekalams pagardinti gaminimo pabaigoje. Skirtingai nei įprasta valgomoji druska, dribsniai geriau prilimpa prie maisto, todėl skonis pasiskirsto tolygiau. Apiberkite Himalajų druskos dribsniais ant grotelių kepamą mėsą, žuvį, verdamą sriubą ar troškinį. Gležnus kristalus galima sutrupinti pirštais, kad susidarytų smulkesnė druska.
Mėsos pakaitalas iš žirnių ir pupų baltymų koncentrato (tekstūruoti žirnių ir pupų baltymai). Be glitimo, be sojų, tinka alergiškiems žmonėms. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų. Tinka gaminti kotletus, įdarus, padažus makaronams, dėti į sriubas ir kt.
Pagamintas produktas turi minkštą, malonią tekstūrą, yra mažiau “guminis” palyginti su sojų produktais. Gaminimo laikas yra trumpesnis, nereikia virti.