

Kodas: 501608421075
Universalus, paruoštas valgymui, sojos delikatesas.
sojos pupelių varškė (81%), vanduo, dygminų aliejus, sojų padažas (vanduo, sojos pupelės, druska, kviečiai*), sorų ekstraktas, jūros druska.
* bendras glitimo kiekis produkte <20 ppm. Tinka sergantiems celiakija.
Nė nelyginkite didžiuosiuose prekybcentriuose randamus tofu su "Sunfood" tofu gaminiais. Tai lyg diena ir naktis. "Sunfood" tofu yra vientisesnės konsistencijos, gardūs ne tik kepti, bet ir visiškai neapdoroti. Tinka salotoms, užkandžiams, burgeriams ar kur tik fantazija leidžia įsivaizduoti. Marinuotas tofu šiek tiek primena vištieną, kai tuo tarpu rūkytas turi rūkytos žuvies poskonį.
Nė nelyginkite didžiuosiuose prekybcentriuose randamus tofu su "Sunfood" tofu gaminiais. Tai lyg diena ir naktis. "Sunfood" tofu yra vientisesnės konsistencijos, gardūs ne tik kepti, bet ir visiškai neapdoroti. Tinka salotoms, užkandžiams, burgeriams ar kur tik fantazija leidžia įsivaizduoti. Marinuotas tofu šiek tiek primena vištieną, kai tuo tarpu rūkytas turi rūkytos žuvies poskonį.
Šis tofu - tai pati gryniausia sojų varškė. Valgoma marinuota, kepta su prieskoniais ar sriubose. Kitu atveju, kaip ir silken tofu, neturi beveik jokio skonio, tad jei jums tai pirmas kartas su tofu, rekomenduotume rinktis marinuotą ar rūkytą jo versiją.
Sudėtis: *Tofu 84% (Vanduo, *sojos pupelės, koaguliantas: *kombucha [*juodo arbata su *cukrumi fermentuota į actą] ir magnio chloridas), *palmių sviestas, *raudonoji paprika (5%), *baltas vynas, jūros druska, *žolelės, besėklės razinos, *svogūnai, *kirsch, sodiumo citratas. Gali būti *saliero, *garstyčių, *sezamo pėdsakų. *ekologiška
Vienas iš populiariausių (jei ne pats populiariausias) produktų mūsų parduotuvėje. Ir visai nesvarbu, tu veganas, vegetaras ar visavalgis - visi lieka sužavėti šiais tofu kepsneliais. Iš smarkiai vakuumuoto ir presuoto tofu pagamintos plokštelės tobulai tinka burgeriams, kepsniams, salotoms(papjaustyti) ar šalti kaip užkandžiai. Paragausit, neapsigausit ;).
Tempeh yra fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos, labai populiarus Japonijos bei Kinijos virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh neturi gliuteno, yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Tempeh tinkama gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas, daržovių patiekalus, ant sumuštinių ar tiesiog valgyti pačiį vienį.
Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos ir labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh neturi gliuteno, yra labai lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Marinuota tempeh pasižymi labai švelniu skoniu. Iš jos galima gaminti maltinukus, kepsnius, įvairius užkandžius, naudoti kaip įdarį patiekaluose, dėti į sriubas, salotas ir daržovių patiekalus ar valgyti vieną.
Sudėtis: Sudėtis: *Tofu 84% (Vanduo, *sojos pupelės, koaguliantas: *kombucha [*juodo arbata su *cukrumi fermentuota į actą] ir magnio chloridas), *palmių sviestas, *raudonoji paprika (5%), *baltas vynas, jūros druska, *žolelės, besėklės razinos, *svogūnai, *kirsch, *vaistinės ožragės sėklos, *česnakas, *citrina. Gali būti *saliero, *garstyčių, *sezamo pėdsakų. *ekologiška
Tempeh - tai fermentuotas sojų pupelių produktas, kilęs iš Indonezijos,labai populiarus Azijos šalių virtuvėse.
Tempeh yra idealus mėsos, sūrio ir kiaušinių pakaitalas, nes neturi cholesterolio, tačiau turi daug lengvai įsisavinamų baltymų, kalcio, fosforo, geležies, magnio, vitamino E, B grupės vitaminų, o tarp jų ir retai augalinės kilmės produktuose aptinkamo vitamino B12.
Tempeh neturi gliuteno, yra lengvai virškinama ir tinkama vartoti vaikams, nėščioms moterims, sportininkams, virškinimo problemų turintiems žmonėms,
Švelnaus dūmo skonio tempeh ypač tinkama kaip priedas salotoms, sumuštiniams, rytietiškoms sriuboms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Puikiai tinka kepti, skrudinti, gaminti maltinukus, dėti į daržovių patiekalus ar tiesiog valgyti vienį.
Universalus, paruoštas valgymui, sojos delikatesas.