Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.
Tahini - su aliejumi trintų sezamų pasta. Vartojama tradicinei avinžirnių pastai "hummus" gardinti, tinka tepti ant duonos, maišyti į sriubas, padažus, salotas. Tahini pastoje gausu naudingųjų medžiagų – B grupės vitaminų, baltymų, riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6 reikalingų normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai, kalcio, svarbaus kaulų ir dantų struktūrai, vitamino E, teigiamai veikiančio odą, stabdančio senėjimo procesus, sezamų aliejaus. Viena iš riebalų rūgščių, aptinkamų sezamų pastoje, yra metioninas, padedantis įsisavinti kitas riebiąsias rūgštis bei teigiamai veikiantis kepenų darbą.
Dribsniai turtingi B grupės vitaminais, visų rūšių amino rūgštimis. Didelė baltymų koncentracja. Gerina organizmo imuninę sistemą. Vartoti po du - keturis arbatinius šaukštelius per dieną. Dėl švelnaus sūrio skonio tinka salotoms, padažams, makaronams gardinti.
Šis kakavos sviestas pagamintas iš organiškų kakavos pupelių. Puikiai tinka kepiniams ar šokoladui gaminti. Taip pat galima naudoti ir sausos odos priežiūrai. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Cenzūrai patinka kava ir kakava, matyt dėl to šis sviestas neprisijungė prie Šakarmakar bendruomenės. Vienintelis sviestas pas mus. Matyt jam liūdna.