Naujasis Violife gaminys - pirmasis veganiškas kietojo sūrio skonio gaminys, kurio skonis, tekstūra ir išvaizda atitinka įprastinį gyvūninės kilmės permezano sūrį. Jis suteikia nepakartojamo skonio įvairioms salotoms, makaronų patiekalams ir yra tinkamas gaminti pesto padažą.
Skysta migdolų "stebuklėlė" patiekalų gamybai, kavos balinimui. Bet kokią augalinę stebuklėlę reiktų pilti į kiek pravėsusią kavą ar kitą gėrimą ir gerai išmaišyti.
Akmeninėmis girnomis malant kokosų riešutus ir moliūgo sėklas gaunamas unikalaus skonio sviestas. Puikiai tinka valgyti vieną, dėti į kavą, kepinius, kario patiekalus.
Gerai besilydantis picos sūris, puikiai tinkantis visiems karštiems patiekalams. Būna, kam atrodo, jog jis net per stipriai tirpsta, tad pirmaisiais kartais rekomenduojame sekti lydymosi procesą. Tik ką ištirpęs sūris šiek tiek kimba prie dantų, tad patartume kelias minutes leisti jam pravėsti ir mėgautis išsiilgtais patiekalais.
Naujasis Violife gaminys - pirmasis veganiškas kietojo sūrio skonio gaminys, kurio skonis, tekstūra ir išvaizda atitinka įprastinį gyvūninės kilmės permezano sūrį. Jis suteikia nepakartojamo skonio įvairioms salotoms, makaronų patiekalams ir yra tinkamas gaminti pesto padažą.