Sojade stebuklienė gaminama iš aukščiausios kokybės genetiškai NEmodifikuotų sojų pupelių, be pridėtinio cukraus ir druskos. Tradicinis gamybos būdas leidžia išsaugoti natūralią sojų produktų vertę ir naudą sveikatai.
Tai - puikus augalinių baltymų ir natūralių Lactobacillus acidophilus bei bifido bakterijų, naudingų virškinimui, šaltinis. Ši stebuklienė pasižymi puikia, kremine tekstūra bei natūraliu skoniu.
Naudojama kaip puikus jogurto ir grietinės pakaitalas. Tinkamas valgyti vienas arba gaminti įvairius patiekalus.
Pagaminta iš sveikų aktyvuotų anakardžių riešutų, fermentuojant pasitelkus daugybę gerųjų bakterijų. Sukurta siekiant sveikatingumo bei tvarios ateities vizijos.
BE PRIDĖTINIO BLOGIO Maistinga ir sveika TINKA VEGANAMS, VEGETARAMS Tvarus pasirinkimas
Čederio sūris skoniu yra vienas artimiausių fermentiniam sūriui. Tiek spalvą, tiek specifinį skonį jam suteikia paprikos ekstraktai. Šiek tiek lydosi, tad labai tinka karštiems sumuštiniams. Dažnas klausimas - ar tokios didelės pakuotės sūriai nesuges labai greit. Tikrai ne. Svarbiausia apsaugokite su maistine plėvele atvirą sūrio galą ir jis bus tinkamas vartoti iki pat jo galiojimo datos pabaigos.
Maža saldi nuodėmė. Kodėl nuodėmė? Nes gundančiai skanu taip sunku atsispirti. Beje, purškiamos stebuklėlės NEGALIMA laikyti šaldytuve. Purkšti gerai suplaktą ir TIK APVERTUS purkštuku žemyn. Naudojant ne pagal nurodymus indelis nusiorina ir dažnu atveju nebeveikia.
Pagaminta iš sveikų aktyvuotų anakardžių riešutų, fermentuojant pasitelkus daugybę gerųjų bakterijų. Sukurta siekiant sveikatingumo bei tvarios ateities vizijos.
BE PRIDĖTINIO BLOGIO Maistinga ir sveika TINKA VEGANAMS, VEGETARAMS Tvarus pasirinkimas
Naujasis Violife gaminys - pirmasis veganiškas kietojo sūrio skonio gaminys, kurio skonis, tekstūra ir išvaizda atitinka įprastinį gyvūninės kilmės permezano sūrį. Jis suteikia nepakartojamo skonio įvairioms salotoms, makaronų patiekalams ir yra tinkamas gaminti pesto padažą.
Sojade stebuklienė gaminama iš aukščiausios kokybės genetiškai NEmodifikuotų sojų pupelių, be pridėtinio cukraus ir druskos. Tradicinis gamybos būdas leidžia išsaugoti natūralią sojų produktų vertę ir naudą sveikatai.
Tai - puikus augalinių baltymų ir natūralių Lactobacillus acidophilus bei bifido bakterijų, naudingų virškinimui, šaltinis. Ši stebuklienė pasižymi puikia, kremine tekstūra bei natūraliu skoniu.
Naudojama kaip puikus jogurto ir grietinės pakaitalas. Tinkamas valgyti vienas arba gaminti įvairius patiekalus.