Magnio kūno losjonas miegui, 180ml BetterYou

Kodas: 5060148522241

13,00 EUR
Su mokesčiais

Magnesium Sleep kūno losjonas, kuris yra esminė bet kurios dienos prieš miegą dalis, sujungia Zechstein magnio chloridą ir levandų bei ramunėlių eterinius aliejus, kad masažuojant odą atpalaiduotų kūną.

Losjonas buvo specialiai sukurtas taip, kad atpalaiduotų pavargusius raumenis, sulėtintų juslinę veiklą ir nuramintų protą, kad miego ciklas būtų gilesnis ir tvaresnis.

*92 % vartotojų buvo naudingas losjono naudojimas per 5 savaites – Sensory Dimensions bandymas, Readingo universitetas, 2018 m.

Prieš miegą įmasažuojamas į odą, BetterYou Zechstein Magnesium iškart pradeda absorbuotis ir skatina atpalaiduojantį poveikį kūnui.

Kiekis

Sudedamosios dalys: vanduo (vanduo), magnio chloridas, glicerilo stearatas citratas, kaprilo/kaprio trigliceridas, glicerinas, glicerilo stearatas SE, C9-12 alkanas, behenetas-25, butyrospermum parkii (shea) sviestas, benzilo alkoholis, natrio benzoatas, co/-caprylate kapratas, poliuretanas-62, anthemis nobilis gėlių aliejus, lavandula angustifolia (levandų) aliejus, tokoferolis, dehidroacto rūgštis, linalolis, tridecetas-6, natrio hidroksidas, geraniolis.

Naudojimas: skirtas naudoti ant viso kūno, švarios odos. Geriausia naudoti po vonios ar dušo. Dermatologiškai išbandytas. Tik išoriniam vartojimui. Vengti kontakto su akimis . Nenaudoti ant pažeistos odos. Tinkamas naudoti nėštumo metu. 

Kilmės šalis: Didžioji Britanija 

BetterYou
5060148522241

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: