Magnio kūno purškiklis vaikams, 100ml Better You

Kodas: 5060148523705

15,99 EUR
Su mokesčiais

Magnesium Sleep Kids' Body Spray yra meistriškai sukurtas, kad palaikytų ramų mažųjų nakties miegą. Specialiai parinktos sudedamosios dalys sukuria raminamąjį poveikį kūnui, o vėliau naudojami kaip dalis vaiko miegojimo rutinos, padeda jūsų vaikui patekti į gilesnį ir ilgesnį miego ciklą, leidžiantį pabusti žvalesniam. Sukurtas vietiniam naudojimui, magnio chloridas pradeda absorbuotis iš karto, kai papurškiamas ant odos.

Kiekis

Sudėtis: vanduo (vanduo), magnio chloridas, glicerinas, PEG-40 hidrintas ricinos aliejus, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas, hidrolizuoti simondsijų esteriai, lavandula angustifolia (levandų) aliejus, anthemis nobilis gėlių (ramunėlių) aliejus, linalolis, citrinų rūgštis.

Tinka nuo 1 metų ir vyresniems, tinka vegetarams, sergantiems diabetu ir celiakija.

Dėmesio: tik išoriniam naudojimui; Vengti patekimo į akis; Nenaudoti ant sudirgusios ar pažeistos odos. Pirmą kartą naudojant, galite jausti nedidelį dilgčiojimo pojūtį. Tai gali reikšti mažą magnio kiekį ir tai yra greito magnio absorbcijos per poras rezultatas. Reguliariai naudojant tai praeis, o įsisavinimui prasidėjus iš karto, įmasažavus odą galima nuvalyti rankšluosčiu.

Naudojimas: Išpurkškite nuo penkių iki dešimties purškimų aplink kūną ir gerai įmasažuokite. Puikus metas tepti po dušo ar vonios, nes oda yra šilta, o poros atsivėrusios, o tai padeda geriau įsigerti.Tepkite bet kurioje kūno vietoje, vengdami jautrių vietų, tokių kaip akys. Jei jūsų vaiko miegas sutrinka, 2–3 purškiklius Magnesium Sleep Kids' Body Spray kryptimi patepkite problemines vietas (dažnai blauzdas ar pėdas) ir įmasažuokite. Esant dideliam neramumui, Magnesium Sleep Kids kūno purškalas gali būti derinamas su Magnesium Sleep Kids dribsniais ir Magnesium Kids Sleep Lotion, kad būtų sukurta tobula rutina prieš miegą. Taikykite pakartotinai, kai tik reikia. Sudėtyje yra 600 purškimų.

Kilmės šalis: Didžioji Britanija 

BetterYou
5060148523705

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: