Akmeninėmis girnomis malant kokosų riešutus ir moliūgo sėklas gaunamas unikalaus skonio sviestas. Puikiai tinka valgyti vieną, dėti į kavą, kepinius, kario patiekalus.
Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.
Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.
Sojade stebuklienė gaminama iš aukščiausios kokybės genetiškai NEmodifikuotų sojų pupelių, be pridėtinio cukraus ir druskos. Tradicinis gamybos būdas leidžia išsaugoti natūralią sojų produktų vertę ir naudą sveikatai.
Tai - puikus augalinių baltymų ir natūralių Lactobacillus acidophilus bei bifido bakterijų, naudingų virškinimui, šaltinis. Ši stebuklienė pasižymi puikia, kremine tekstūra bei natūraliu skoniu.
Naudojama kaip puikus jogurto ir grietinės pakaitalas. Tinkamas valgyti vienas arba gaminti įvairius patiekalus.
Akmeninėmis girnomis malant kokosų riešutus ir moliūgo sėklas gaunamas unikalaus skonio sviestas. Puikiai tinka valgyti vieną, dėti į kavą, kepinius, kario patiekalus.