Dribsniai turtingi B grupės vitaminais, visų rūšių amino rūgštimis. Didelė baltymų koncentracja. Gerina organizmo imuninę sistemą. Vartoti po du - keturis arbatinius šaukštelius per dieną. Dėl švelnaus sūrio skonio tinka salotoms, padažams, makaronams gardinti.
Tamari puikiai paryškina maisto skonį, atskleisdamas vadinamąjį "penktąjį" skonį. "Penktasis" skonis randamas fermentuotuose produktuose. Tamari sojos padažas yra pagamintas iš šviežių, beglitimių ingridientų. Savo sudėtyje neturi pridėtinių kvapiklių, dažų, bei dirbtinių saldiklių.
Kitaip nei daugelis veganinių majonezų, šis lęšių majonezas neturi aitraus acto poskonio. Švelnus, bet ne per švelnus - toks, koks ir turi būti majonezas. Idealus salotoms, padažams, užtepėlėms. Itin natūralus produktas, tad patartina suvartoti per 3-5 dienas.
Prieskoniai „tofufienei“ gaminti. Pakelio turinį sumaišyti su 100ml vandens. Supjaustyti natūralų ar silken tofu ir, viską sumaišius su prieskonių ir vandens mišiniu, suversti į keptuvę. Kepti pamaišant, kol vanduo išgaruos ir tofu taps sugers prieskonius.
Dribsniai turtingi B grupės vitaminais, visų rūšių amino rūgštimis. Didelė baltymų koncentracja. Gerina organizmo imuninę sistemą. Vartoti po du - keturis arbatinius šaukštelius per dieną. Dėl švelnaus sūrio skonio tinka salotoms, padažams, makaronams gardinti.